donderdag 1 maart 2012

Bijeenkomst over de wijzigingen in de Bijstand en andere sociale voorzieningen op 26 april

MUG Magazine nodigt zijn lezers uit om op donderdagavond 26 april naar de Mozes & Aäronkerk in Amsterdam  te komen voor een bijeenkomst over de wijzigingen in de Bijstand en andere sociale voorzieningen.
Laat de politiek, beleidsmakers en uitvoerders weten hoe u de bezuinigingen ervaart en hoe de crisis u raakt. Stel uw vragen. Krijgt u te maken met de huishoudinkomenstoets? Heeft u een inwonend kind dat geld verdient en dat nu het gezin deels moet onderhouden? Had u een gesubsidieerde baan en bent u die sinds begin dit jaar kwijt? Zijn uw zorgkosten gestegen? Heeft u schulden? Staat uw baan in de Sociale Werkvoorziening op de tocht? Bent u jonggehandicapt en krijgt u met de Wet Werken naar Vermogen te maken? Iedereen die op een of andere manier met de wijzigingen in de sociale wetgeving te maken heeft of daar in 2013 mee te maken krijgt... of hier vragen over heeft, is op 26 april van harte uitgenodigd.
MUG Magazine nodigt een panel van deskundigen en beleidsmakers/-uitvoerders uit om antwoorden te geven. Gespreksleider Pieter Hilhorst (Vara's Ombudsman en MUG-columnist) zorgt dat u uw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.
Geen speeches van politici, op 26 april bent u aan zet! Wij willen uw ervaringen horen en uw suggesties om het anders te doen! Hoe biedt u het hoofd aan deze crisis? Het officiële deel van de avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
De zaal is vanaf 19.00 uur open, voor een kopje koffie en bezoek aan de informatiestands.

Na afloop is er een drankje en gelegenheid om met politici te spreken. De toegang is uiteraard gratis. Wilt u zeker zijn van een plek in de zaal, wees dan op tijd en geef u bij voorkeur op via 020-6077600 of per mail aan administratie@mugweb.nl.
De Mozes & Aäronkerk aan de Waterloopleinmarkt is goed bereikbaar per metro en tram (lijnen 9 en 14), halte Waterlooplein. (de bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door het Mozeshuis)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten